O družbi

Vizija in poslanstvo

Poslanstvo

Smo dinamično podjetje, odprto za nove izzive, ki jih vsak dan prinaša poslovno okolje. Z zagotavljanjem kakovostnih storitev na trgu dela in študentskega dela skrbimo za dobrobit naših članov in poslovnih partnerjev, pri katerih pa iščemo tudi priložnosti za nove poslovne podvige.

Zgodovina

Razmere na trgu posredovanja občasnih in začasnih del študentom in dijakom so se v zadnjih letih bistveno spremenile. Ukrepi zakonodajalca so in še bodo preko različnih omejevalnih zakonov zmanjševali prihodke v tej dejavnosti. Na drugi strani pa so pričakovanja naših ustanoviteljev ter poslovnih partnerjev - dijakov, študentov in podjetij, čedalje večja.

Prepričani smo, da lahko tem pričakovanjem zadostimo le, če združimo moči in znanje tisti, ki smo že do sedaj tvorili zdravo jedro na trgu posredovanja študentskega dela, tisti, ki smo bili na eni strani poslovno naravnani in na drugi pošteni do poslanstva, ki nam je bilo zaupano.

V novo družbo Agencija M Servis, Kadrovske storitve, d.o.o. smo znanje in moči združili Zavod Center mladih iz Kranja, M servis d.o.o.iz Nove Gorice in Zavod DNŠ Študentski servis iz Novega mesta. Z vizijo postati najboljši študentski servis smo sebi zadali nov izziv, Vam - poslovnim partnerjem pa želimo dati tisto, kar od nas pričakujete, kvalitetno in enostavno storitev.

Vodstvo

UPRAVA DRUŽBE

Direktor:

Matjaž Minatti
tel.: 04 20 20 440
fax: 04 20 20 444

Nastavitve zasebnosti


Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim