O družbi

Vizija in poslanstvo

Poslanstvo

Smo dinamično podjetje, odprto za nove izzive, ki jih vsak dan prinaša poslovno okolje. Z zagotavljanjem kakovostnih storitev na trgu dela in študentskega dela skrbimo za dobrobit naših članov in poslovnih partnerjev, pri katerih pa iščemo tudi priložnosti za nove poslovne podvige.

Zgodovina

Razmere na trgu posredovanja občasnih in začasnih del študentom in dijakom so se v zadnjih letih bistveno spremenile. Ukrepi zakonodajalca so in še bodo preko različnih omejevalnih zakonov zmanjševali prihodke v tej dejavnosti. Na drugi strani pa so pričakovanja naših ustanoviteljev ter poslovnih partnerjev - dijakov, študentov in podjetij, čedalje večja.

Prepričani smo, da lahko tem pričakovanjem zadostimo le, če združimo moči in znanje tisti, ki smo že do sedaj tvorili zdravo jedro na trgu posredovanja študentskega dela, tisti, ki smo bili na eni strani poslovno naravnani in na drugi pošteni do poslanstva, ki nam je bilo zaupano.

V novo družbo Agencija M Servis, Kadrovske storitve, d.o.o. smo znanje in moči združili Zavod Center mladih iz Kranja, M servis d.o.o.iz Nove Gorice in Zavod DNŠ Študentski servis iz Novega mesta. Z vizijo postati najboljši študentski servis smo sebi zadali nov izziv, Vam - poslovnim partnerjem pa želimo dati tisto, kar od nas pričakujete, kvalitetno in enostavno storitev.

Vodstvo

UPRAVA DRUŽBE

Direktor:

Matjaž Minatti
tel.: 04 20 20 440
fax: 04 20 20 444

Naša spletna stran uporablja piškotke

Za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike uporabljamo piškotke. Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, »kliknite shrani« in nemoteno nadaljujte z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate nastavitve piškotkov.

Več o piškotkih