Novice in aktualni dogodki

V novicah in aktualnih dogodkih vas obveščamo o aktualnih temah in zanimivostih.
16.11.2018

PROGRAM AUPAIR V ZDA

Program AUPAIR je nepozabna življenjska izkušnja, ki nudi zaslužek, potovanja, zabavo, spoznavanje nove kulture ZDA, sklepanje novih prijateljstev, pridobivanje mednarodnih delovnih izkušenj, akademsko izpopolnjevanje in ...še in še.
Agencija New intelligence Slovenija uradno zastopa organizacijo Intrax, s sedežem v San Franciscu, ki na svojem področju deluje že od leta 1989 in je bila uradno izbrana s strani US State Departmenta kot sponzorska organizacija izobraževalnim in kulturnim programom. V vseh teh letih je organizacija Intrax s svojim strokovnim pristopom omogočila številnim kandidatkam in kandidatom s celega sveta pridobivanje novih znanj ter nepozabne kulturne-izobraževalne izkušnje.

Program AuPair v ZDA je odlična priložnost za spoznavanje kulture in načina življenja v Združenih državah Amerike. Udeleženci programa bivajo eno leto (z možnostjo podaljšanja za 6, 9 ali 12 mesecev) pri ameriški družini, ki si jo izberejo sami, v tem času skrbijo za njihove otroke in so za svoje delo tudi nagrajeni s plačilom. Au Pair program udeležencem omogoča: potovanje, druženje, spoznavanje nove kulture, sklepanje novih prijateljstev in akademsko izpopolnjevanje.

Pomembno je, da se kandidati na AuPair program prijavijo preko organizacije, ki je s strani State Department-a uradno izbrana preko organizacije State Department-a uradno izbrana kot sponzor Au Pair programu, saj le tako lahko pridobijo za delo in bivanje v ZDA nujno potrebno vizo (v primeru prijave v program AuPair v ZDA ti vizo za bivanje in delo v ZDA uredi agencija).

AuPair Care na svojem področju uspešno deluje že od leta 1989 in je v tem času omogočila nepozabno izkušnjo mnogim dekletom iz celega sveta. V podjetju New Intelligence Slovenia vsem kandidatom pomagajo, da si izberejo družino, ki jim bo najbolje odgovarjala, spremljajo in vodijo skozi celotni postopek prijave ter jim nudijo stalno podporo tudi v času udeležbe na programu. Na program Au Pair se lahko kandidati prijavijo skozi celo leto, s tem, da so odhodi v ZDA planirani vsaki drugi ponedeljek.
Vsem kandidatom se predlaga, da se na program prijavijo vsaj 3-4 mesece, pred želenim odhodom, da lahko v miru uredijo dokumente in izberejo primerno družino. Kot Aupair v ZDA kandidati: izpopolnijo angleški jezik, se udeležijo izobraževalnega programa na najbližjem College-u / Univerzi po svoji izbiri in zato dobijo sredstva v višini 500$, sklenejo prijateljstva, ki bodo trajala celo življenje, imajo priložnost potovati po ZDA, zaslužijo žepnino v vrednosti $ 800/mesec (približno $ 10 000 na leto), stanujejo pri ameriški družini, kjer imajo urejeno tudi prehrano.

Cena programa Au Pair v ZDA je 900$, trenutno pa vsem ponujajo promocijski popust v višini 100$, zato cena le 800$ z že vključeno letalsko karto (Ljubljana-ZDA-Ljubljana), nezgodnim zavarovanjem, 4-5 dnevnim šolanjem na AuPair akademiji v New Yorku in šolnino v višini 500$ za izobraževalni program po tvoji izbiri.

Več o programu AuPair v ZDA si lahko prebereš na tej povezavi.

Nastavitve zasebnosti


Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim