Novice in aktualni dogodki

V novicah in aktualnih dogodkih vas obveščamo o aktualnih temah in zanimivostih.
24.12.2018

NOVOLETNE ZAOBLJUBE

Si tudi ti vsak konec leta pripraviš seznam novoletnih zaobljub?
Zate smo pripravili spisek najpogostejših zaobljub:
  • Izboljšati finance: se znebiti dolgov, prihraniti denar. 
  • Izboljšati kariero: biti bolj uspešen pri trenutnem delovnem mestu, dobiti boljšo službo, ustanoviti lastno podjetje.
  • Izboljšati telesno počutje: jesti zdravo hrano, izgubo teže, več gibanja, jesti bolj zdravo, piti manj alkohola, prenehati s kajenjem, prenehati z grizenjem nohtov, znebiti se slabih navad.
  • Izboljšati izobraževanje: izboljšati ocene, dobiti boljšo izobrazbo, se naučiti nekaj novega (kot tujega jezika ali glasbe), več brati, izboljšati talente.
  • Izboljšati duševno počutje: misliti pozitivno, se smejati pogosteje, uživati življenje.

Pri prvih treh zaobljubah ti lahko pomagamo tudi mi! Finance in kariero lahko izboljšaš z delom preko napotnice ter izbiraš med mnogimi, dobro plačanimi deli, ki jih najdeš na naši spletni strani. Za tvoje dobro počutje, pa imamo zate pripravljene različne ugodnosti, ki jih najdeš v svoji e-poslovalnici! Nate čaka kupon za 1 mesec brezplačne vadbe Taekwondo, popust na storitve za nohte, popust na očala in kontaktne leče v optikah Feliks… Hitro preveri kaj smo pripravili zate ali pa nas obišči v najbližji poslovalnici!


Naša spletna stran uporablja piškotke

Za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike uporabljamo piškotke. Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, »kliknite shrani« in nemoteno nadaljujte z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate nastavitve piškotkov.

Več o piškotkih