Novice in aktualni dogodki

V novicah in aktualnih dogodkih vas obveščamo o aktualnih temah in zanimivostih.
02.04.2019

KAKO SE VPISATI V M SERVIS ŽE IZ DOMAČE POSTELJE

Tako preprosto je!
  • TELEFON ali E-MAIL: kontaktiraš nas preko info številke ali za vpisno dokumentacijo zaprosiš preko e-maila (npr.: #EM#6c6b7761686f676969496778697f7866633f617a#EM#), katero nam nato izpolnjeno in podpisano enostavno slikaš s telefonom in v priponki pošlješ nazaj na e-mail.
Za vpis v študentski servis potrebujemo tvoje dodatne osebne podatke, zato si pred registracijo pripravi:
  • EMŠO (t.i. Enotna matična številka občana- je 13 mestna številka, zapisana na zadnji strani osebne izkaznice in se prične s tvojim rojstnim datumom),
  • DAVČNA ŠTEVILKA (8 mestna številka, zapisana na potrdilu s strani Finančnega urada Slovenije),
  • TRR (podatek o izbrani banki in številka transakcijskega računa v Sloveniji, kamor ti bomo nakazovali plačilo za opravljeno študentsko delo)
  • POTRDILO O ŠOLANJU (dokument, ki si ga prejel ob začetku študijskega/šolskega leta, zadostuje pa tudi dijaška/študentska izkaznica, potrjena z nalepko za tekoče leto.)

Takoj po opravljeni registraciji, na svoj elektronski naslov prejmeš uporabniško ime ter geslo, za uporabo e-poslovalnice. Nemudoma lahko pričneš z iskanjem študentskega dela na spletni strani, kjer imaš kot član dostop do vseh informacij o delu ter kontaktnih podatkov podjetja, lahko pa tudi že takoj dvigneš napotnico za delo pri dogovorjenem podjetju!

Avtorica članka: Brina Raljević 

Nastavitve zasebnosti


Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim