Kariera

mCERTIFIKAT - potrdilo o delovnih izkušnjah

Pri iskanju prve zaposlitve postajajo vedno bolj pomembne kompetence, ki jih pridobiš z delom preko študentskega servisa.


Agencija M Servis, študentski servis, spremlja tvoje delovne izkušnje, ki si jih pridobival/a z opravljanjem različnih del v obdobju sodelovanja z našim študentskim servisom. Na osnovi tega ti izdamo dokument, ki potrjuje tvoje delovne izkušnje z natančno navedenimi:

  • vrstami del, ki si jih opravljal/-a,
  • obdobjem opravljanja dela,
  • številom opravljenih ur za posamezno vrsto dela in
  • priporočilom delodajalca o tvojem delu (v kolikor je delodajalec posredoval oceno tvojega dela).

 

mCERTIFIKAT je dostopen v ePOSLOVALNICI. Dostopaš lahko z uporabniškim imenom in geslom.

Zato je pomembna lojalnost našemu servisu, kajti s tem boš imel pomemben dokument o pridobljenih kompetencah - mCERTIFIKAT, ki ti bo v veliko pomoč pri iskanju prve zaposlitve.

Pri slednjem ti lahko seveda tudi pomagamo s strokovnimi sodelavci, ki so specializirani za kadrovsko področje. Za naše redne člane nudimo posebne ugodnosti pri vseh naših storitvah ob pripravi in pomoči pri iskanju prve zaposlitve.

Lojalnost Agenciji M Servis se ti zagotovo obrestuje.


m CERTIFIKAT   potrdilo o delovnih izkušnjah

Naša spletna stran uporablja piškotke

Za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike uporabljamo piškotke. Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, »kliknite shrani« in nemoteno nadaljujte z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate nastavitve piškotkov.

Več o piškotkih