Kariera

Karierno testiranje

Karierno testiranje je namenjeno analizi vaše osebnosti s stališča delovnih sposobnosti, zmožnosti in vaših pričakovanj. Cilj je izoblikovanje jasnih ciljev in strategij za dosego cilja na področju vašega kariernega razvoja.

Osnovno karierno testiranje:

Pokaže vaše interese, želje in sposobnosti, s katerimi ugotovimo, katera so za vas najprimernejša področja dela in delovna mesta, na katerih boste uspešni in zadovoljni.

Poglobljeno karierno testiranje:

Pokaže vaše interese, želje in sposobnosti, na podlagi katerih določimo za vas najprimernejša delovna mesta in področja dela, na katerih boste uspešnejši in zadovoljnejši. Z ocenjevanjem timskih profilov ugotavljamo vaše osebnostne lastnosti, ki so ključnega pomena pri določanju primernosti in uspešnosti za določene delovne naloge ter ugotavljamo vaše najbolj izrazite vloge znotraj tima, ki podajo oceno, kako uspešno lahko delujete v timu.

Karierno testiranje

Naša spletna stran uporablja piškotke

Za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike uporabljamo piškotke. Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, »kliknite shrani« in nemoteno nadaljujte z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate nastavitve piškotkov.

Več o piškotkih