Študentski servis

Študentski servis Agencija M Servis nudi posredovanje in najem študentskih kadrovskih resursov.

Obračun napotnic

Obračun študentsega dela lahko preverite v interaktivni tabeli za obračun dela.

V spletni ePOSLOVALNICI:

  • Urejeno morate imeti uporabniško ime in geslo. V kolikor ju še nimate, lahko elektronsko poslovanje naročite s pomočjo obrazca.
  • Obračun se izvede v spletni ePOSLOVALNICI.
  • Obračunavanje je zelo enostavno in pregledno – z izpolnitvijo enkratne napotnice ali potrdila o opravljenem delu pri izdani stalni napotnici.
  • Obračun preko spleta ima številne prednosti.
  • Člani morajo imeti izdano napotnico pred pričetkom dela.

Fizično v poslovalnici, po pošti ali faksu:

  • Pri izdani navadni napotnici se izpolni podatke na napotnici sami, pri izdani stalni napotnici pa potrdilo o opravljenem delu z navedenimi urami, urno postavko in skupnim zneskom.
  • Pomembno je, da je napotnica oziroma potrdilo podpisano in žigosano.
  • Izpolnjeno napotnico oziroma Potrdilo o opravljenem delu.pdf nam posredujte v poslovalnico po faksu ali po pošti (kliknite na posamezen kraj na zemljevidu in izpisali se vam bodo vsi potrebni podatki) ali v naše računovodstvo.
  • Ob prejetju napotnice oziroma potrdila izdamo račun, ki vam ga – poleg običajne pošte – na željo pošljemo tudi preko e-pošte.

Povprečne urne postavke

Urne postavke za študentsko delo se razlikujejo glede na območje opravljanja študentskega dela in glede na delovno področje oziroma vrsto dijaškega/študentskega dela. V spodnjih tabelah so tako predstavljene informativne urne postavke in predstavljajo priporočilo Agencije M servis. Omejene so na spodnji meji (4,89 € bruto), navzgor pa variirajo glede na trajanje, težavnost ... opravljanja študentskega dela. 

Urne postavke se razlikujejo po regijah. Izoblikujejo se glede na ponudbo in povpraševanje po določeni vrsti dijaškega/študentskega dela.

Nastavitve zasebnosti


Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim