Spletno poslovanje

eRAČUN

eRAČUN je programska rešitev, ki je zasnovana za potrebe izmenjave e-RAČUNOV z javno upravo. Pri tem ne potrebujete spletnega certifikata.

  puscice e racun AMSizjave e racun 72 izjave e racun2 72

eRAČUN - modul za izmenjavo e-RAČUNOV z javno upravo

Agencija M servis d.o.o. je eden od pooblaščenih ponudnikov elektronske poti s strani Uprave Republike Slovenije za javna plačila št.: 382-100/2014 z dne 13.10.2014 za izvedbo storitve izmenjave e–RAČUNOV.

Oddani elektronski račun bo na podlagi vašega pisnega pooblastila elektronsko podpisan s strani izvajalca, kar pomeni, da vaš elektronski certifikat ni potreben, torej je postopek oddaje popolnoma poenostavljen. Programska rešitev je preko Agencije M Servis BREZPLAČNA. Potrebnih so 3 ENOSTAVNI koraki, ki Vam bodo omogočili prihranek dragocenega časa in denarja.

 

eRAČUN omogoča:

  • da samostojno izdelate ali iz svojih poslovnih knjig uvozite že izdelan elektronski račun, ki vam ga zagotovi proizvajalec programske opreme (datoteka s končnico xml v e-SLOGU in datoteka s končnico pdf),
  • da k izdelanemu računu prilepite poljubne – s kupcem dogovorjene priloge (pogodba, naročilnica, dobavnica, evidenca, dokumentacija, …), pred pošiljanjem preverite naloženo in pripravljeno vsebino ter prek elektronske poti Agencije M servis d.o.o. Upravi RS za javna plačila oddate ovojnico za vašega kupca,
  • da sledite vsem izdanim računom ter imate pregled nad vsemi izdanimi računi.

eRAČUN zagotavlja:

  • da samostojno izdelate ali iz svojih poslovnih knjig uvozite že izdelan elektronski račun, ki vam ga zagotovi proizvajalec programske opreme (datoteka s končnico .xml v e-slogu in datoteka s končnico .pdf),
  • da k izdelanemu računu prilepite poljubne – s kupcem dogovorjene priloge (pogodba, naročilnica, dobavnica, evidenca, dokumentacija, …), pred pošiljanjem preverite naloženo in pripravljeno vsebino, ter prek elektronske poti Agencije M Servis d.o.o. Upravi RS za javna plačila oddate ovojnico za vašega kupca,
  • da sledite vsem izdanim računom ter imate pregled nad vsemi izdanimi računi. IKONA FUNKCIJA      
 OPIS 
prenos e računa  Prenos in pošiljanje 
e- RAČUNOV
Namenjen je poslovnim partnerjem, ki pri rednem poslovanju za izdajo računov svojim kupcem uporabljate programsko opremo (npr. program Fakturiranje). Račun za proračunskega uporabnika boste izdali kot do sedaj v programu za fakturiranje. Izdan e-RAČUN s končnico .pdf ali .xml boste s pomočjo modula poslali proračunskemu uporabniku.
kreiranje e računa  Izdelava in pošiljanje 
e-RAČUNOV
 
Namenjena je poslovnim partnerjem, ki pri dosedanjem rednem poslovanju za izdajo računov svojim kupcem ne uporabljate programske opreme (npr. program Fakturiranje) in ste račune izstavljali ročno, v programu Word ali Excel in ste tako izdani račun dali  v knjiženje v pisni, materialni obliki. 
pregled e računa Pregled poslanih 
e-RAČUNOV
 
Namenjena poslovnim partnerjem, ki pri dosedanjem rednem poslovanju za izdajo računov svojim kupcem ne uporabljate programske opreme (npr. program Fakturiranje) in ste račune izstavljali ročno, v programu Word ali Excel in ste tako izdani račun dali v knjiženje v pisni, materialni obliki.

Naša spletna stran uporablja piškotke

Za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike uporabljamo piškotke. Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, »kliknite shrani« in nemoteno nadaljujte z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate nastavitve piškotkov.

Več o piškotkih