Spletno poslovanje

eRAČUN

eRAČUN je programska rešitev, ki je zasnovana za potrebe izmenjave e-RAČUNOV z javno upravo. Pri tem ne potrebujete spletnega certifikata.

  puscice e racun AMSizjave e racun 72 izjave e racun2 72

eRAČUN - modul za izmenjavo e-RAČUNOV z javno upravo

Agencija M servis d.o.o. je eden od pooblaščenih ponudnikov elektronske poti s strani Uprave Republike Slovenije za javna plačila št.: 382-100/2014 z dne 13.10.2014 za izvedbo storitve izmenjave e–RAČUNOV.

Oddani elektronski račun bo na podlagi vašega pisnega pooblastila elektronsko podpisan s strani izvajalca, kar pomeni, da vaš elektronski certifikat ni potreben, torej je postopek oddaje popolnoma poenostavljen. Programska rešitev je preko Agencije M Servis BREZPLAČNA. Potrebnih so 3 ENOSTAVNI koraki, ki Vam bodo omogočili prihranek dragocenega časa in denarja.

 

eRAČUN omogoča:

  • da samostojno izdelate ali iz svojih poslovnih knjig uvozite že izdelan elektronski račun, ki vam ga zagotovi proizvajalec programske opreme (datoteka s končnico xml v e-SLOGU in datoteka s končnico pdf),
  • da k izdelanemu računu prilepite poljubne – s kupcem dogovorjene priloge (pogodba, naročilnica, dobavnica, evidenca, dokumentacija, …), pred pošiljanjem preverite naloženo in pripravljeno vsebino ter prek elektronske poti Agencije M servis d.o.o. Upravi RS za javna plačila oddate ovojnico za vašega kupca,
  • da sledite vsem izdanim računom ter imate pregled nad vsemi izdanimi računi.

eRAČUN zagotavlja:

  • da samostojno izdelate ali iz svojih poslovnih knjig uvozite že izdelan elektronski račun, ki vam ga zagotovi proizvajalec programske opreme (datoteka s končnico .xml v e-slogu in datoteka s končnico .pdf),
  • da k izdelanemu računu prilepite poljubne – s kupcem dogovorjene priloge (pogodba, naročilnica, dobavnica, evidenca, dokumentacija, …), pred pošiljanjem preverite naloženo in pripravljeno vsebino, ter prek elektronske poti Agencije M Servis d.o.o. Upravi RS za javna plačila oddate ovojnico za vašega kupca,
  • da sledite vsem izdanim računom ter imate pregled nad vsemi izdanimi računi. IKONA FUNKCIJA      
 OPIS 
prenos e računa  Prenos in pošiljanje 
e- RAČUNOV
Namenjen je poslovnim partnerjem, ki pri rednem poslovanju za izdajo računov svojim kupcem uporabljate programsko opremo (npr. program Fakturiranje). Račun za proračunskega uporabnika boste izdali kot do sedaj v programu za fakturiranje. Izdan e-RAČUN s končnico .pdf ali .xml boste s pomočjo modula poslali proračunskemu uporabniku.
kreiranje e računa  Izdelava in pošiljanje 
e-RAČUNOV
 
Namenjena je poslovnim partnerjem, ki pri dosedanjem rednem poslovanju za izdajo računov svojim kupcem ne uporabljate programske opreme (npr. program Fakturiranje) in ste račune izstavljali ročno, v programu Word ali Excel in ste tako izdani račun dali  v knjiženje v pisni, materialni obliki. 
pregled e računa Pregled poslanih 
e-RAČUNOV
 
Namenjena poslovnim partnerjem, ki pri dosedanjem rednem poslovanju za izdajo računov svojim kupcem ne uporabljate programske opreme (npr. program Fakturiranje) in ste račune izstavljali ročno, v programu Word ali Excel in ste tako izdani račun dali v knjiženje v pisni, materialni obliki.

Nastavitve zasebnosti


Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim