Razvoj kadrov

Ocenjevalni centri Agencije M servis

Na podlagi potreb naročnika sestavimo tim izurjenih ocenjevalcev za določeno področje, ki vsakega udeleženca ocenjujejo na področju potrebnih kompetenc, ki so povezane z delovnim mestom.

Ocenjevalci udeležence preizkusijo v več testnih nalogah in uporabijo različne ocenjevalne metode. 

Pomembna prednost ocenjevalnega centra je, da se kandidate ocenjuje na podlagi spoprijemanja z novimi situacijami in ne na podlagi dosežkov na preteklih delovnih mestih, kot delamo to v običajnem selekcijskem postopku.

Ocenjevalni centri graf

Ocenjevalni centri - Assessment center

Predstavljate si, da ste lastnik in direktor podjetja, ki se ukvarja z uvozom in distribucijo artiklov različnih blagovnih znamk, ki pokrivajo področje mobilne tehnologije. Promet raste, sami pa še vedno pokrivate vodenje vseh zaposlenih: nabavo, finance, oglaševanje, servis. Imate zaposlenih več komercialistov na terenu. Odločite se, da boste del vašega dela prenesli na zaposlene, ki so že dlje časa v podjetju. Pripravite nekaj nalog in jih porazdelite med različne zaposlene. S konkretnimi nalogami preverjate sposobnost za zasedbo položajev, ki bi jih radi prenesli med zaposlene; vodstvene sposobnosti, sposobnost načrtovanja, sposobnost timskega sodelovanja, odpornost na stres, sposobnost pogajanja in logičnega sklepanja.

Metoda s katero ste ocenjevali zaposlene se imenuje » OCENJEVALNI CENTER« oz. ASSESSMENT CENTER.


Ocenjevalni centri grafika


Ocenjevalni centri izjave1  Ocenjevalni centri izjave2   Ocenjevalni centri izjave3   Ocenjevalni centri izjave4

Nastavitve zasebnosti


Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim