Novice in aktualni dogodki

V novicah in aktualnih dogodkih vas obveščamo o aktualnih temah in zanimivostih.
24.12.2018

KAJ NAM PRINAŠA LETO 2019

Z letom 2019 se bomo na novo spopadali s pomanjkanjem kadra. S tem se trenutno sooča kar nekaj podjetij v Sloveniji. Prav to pomanjkanje ustreznega kadra povzroča vpliv na konkurenčnost in produktivnost podjetjea ter sposobnost zadovoljiti potrebe strank. Kako bi rešili nastale zagate? Nekaj rešitev vam v tem primeru lahko ponudimo prav mi.
Naš študentski servis vam nudi večji izbor storitev za iskanje samih študentov. Ena izmed teh je tudi selekcija študentov, kjer vam prvi razgovor glede na vaše potrebe opravimo kar mi in vam posredujemo le potencialne kandidate. Ostale novosti na področju študentskega servisa vam bomo predstavili v novem letu, kjer smo pripravili različne rešitve kako poskrbeti za pridobitev študentov za pokritje začasnega dela.

Kadrovska agencija, ki posluje od leta 2006, se bo z novim letom še bolj specializirala, zato vam bomo na vaš problem lahko ponudili različne rešitve. Več o tem pa kmalu. Za dodatne informacije se lahko obrnete na #EM#696f646c446875627a7f6378227e67#EM#.

Zakorakajmo v novo leto pogumno!

Nastavitve zasebnosti


Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim