Iskanje in izbor kadra

Se soočate s pomanjkanjem ustreznega kadra?

Z obsežno lastno bazo iskalcev zaposlitve vam lahko pomagamo pri zahtevnem in zamudnem iskanju najprimernejšega kadra za vaša prosta delovna mesta.

V kolikor na slovenskem trgu dela ni moč najti kadra, ki bi zadovoljil vaše potrebe in želje, ustrezne kandidate iščemo preko partnerskih podjetij v tujini (BIH, Srbija), ki razpolagajo z obsežnimi bazami preverjenih kandidatov, ki so zainteresirani za delo v Sloveniji.

Iskanje in izbor kadra popolnoma prilagodimo vašim dejanskim potrebam.

Prosta delovna mesta oglašujemo preko različnih kanalov doma in v tujini, zbiramo prijave in vam na podlagi opravljenih intervjujev posredujemo ožji izbor primernih kandidatov. 

Po končanem izboru za vas lahko izpeljemo tudi celoten postopek ureditve delovnega dovoljenja oz. dovoljenja za prebivanje in delo v primeru zaposlitve tujca.

Do zapolnitve vašega prostega delovnega mesta vas loči le še en korak, in sicer oddaja povpraševanja preko spodnjega obrazca, osebno ali po telefonu.

potreba po kadru
Naročnik
Kontaktna oseba naročnika
Opis delovnega mesta
Podatki

Naša spletna stran uporablja piškotke

Za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike uporabljamo piškotke. Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, »kliknite shrani« in nemoteno nadaljujte z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate nastavitve piškotkov.

Več o piškotkih