Iskanje in izbor kadra

Se soočate s pomanjkanjem ustreznega kadra?

Z obsežno lastno bazo iskalcev zaposlitve vam lahko pomagamo pri zahtevnem in zamudnem iskanju najprimernejšega kadra za vaša prosta delovna mesta.

V kolikor na slovenskem trgu dela ni moč najti kadra, ki bi zadovoljil vaše potrebe in želje, ustrezne kandidate iščemo preko partnerskih podjetij v tujini (BIH, Srbija), ki razpolagajo z obsežnimi bazami preverjenih kandidatov, ki so zainteresirani za delo v Sloveniji.

Iskanje in izbor kadra popolnoma prilagodimo vašim dejanskim potrebam.

Prosta delovna mesta oglašujemo preko različnih kanalov doma in v tujini, zbiramo prijave in vam na podlagi opravljenih intervjujev posredujemo ožji izbor primernih kandidatov. 

Po končanem izboru za vas lahko izpeljemo tudi celoten postopek ureditve delovnega dovoljenja oz. dovoljenja za prebivanje in delo v primeru zaposlitve tujca.

Do zapolnitve vašega prostega delovnega mesta vas loči le še en korak, in sicer oddaja povpraševanja preko spodnjega obrazca, osebno ali po telefonu.

potreba po kadru
Naročnik
Kontaktna oseba naročnika
Opis delovnega mesta
Podatki

Nastavitve zasebnosti


Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim